Kundeservice og administrasjon i en skandinavisk tech scaleup med tjenester i flere land

Ønsker du å jobbe i et norsk teknologiselskap med vanskelig navn, mange datamaskiner og høyt kaffeinntak? Og samtidig ha en spennende stilling som kan være komplisert å forklare for vennene dine? Kanskje hadde du en drøm om å bli detektiv eller slukke branner når du var liten? Look no further! Vi i Nettbureau søker nå etter ikke bare én, men inntil fire(!) nye Business Operations Specialists for å utvide flokken på vårt herlige kontor i Oslo.

Business Operations er vår driftsavdeling med en viktig støttefunksjon opp mot andre avdelinger. Rollen er i utgangspunktet junior, men bred med gode utviklingsmuligheter. Oppgavene er varierte innenfor B2C- og B2B-kundeservice, samt operasjonelle og administrative oppgaver innenfor CRM, salgssupport m.m. Vi ekspanderer raskt til nye land i Europa, og hvis du er glad i språk så er det gode muligheter for å finpusse på uttalen og utvide ditt vokabular. Her i Nettbureau snakker vi nemlig mange språk: både spansk, fransk, italiensk, portugisisk, dansk, tysk, norsk, svensk og engelsk.

Les mer om oss på Nettbureau.no og ikke gå glipp av vår Personalhåndbok!


Nettbureau kontor

Hva gjør vi i Nettbureau?

Nettbureau lager, eier og driver en rekke nyttige digitale tjenester (og noen unyttige, slik som Bæ.no). Årlig hjelper vi over en million brukere med å finne fram til riktige produkt- og tjenesteleverandører, ved å gjøre det lettere å sammenligne tilbud og sikre seg en konkurransedyktig avtale.

Vi er en flat organisasjon med godt sosialt og mangfoldig miljø, lite byråkrati, og en smittende skaperglede! Vi er veldig glad i å finne på morsomme ting sammen, og er alltid åpen for innspill. Ønsker du å forbedre bordtennis-skillsene dine, eller finpusse på quiz-ferdighetene, så er det også gode muligheter for dette.

Team

Vi har flere ganger vært på Financial Times sin liste over Europas 1000 raskest voksende foretak. Vi har lansert tjenester i Norge, Sverige, Danmark, Spania, Italia, Tyskland, Frankrike, Portugal, Irland og Østerrike.

Eksempler på noen av våre tjenester er Solceller.no, panneauxsolaires.fr, Mäklare.se, fotovoltaico.it, Forsikring.dk og Breitband.de.

Hvorfor trenger vi deg?

Vi vokser fort og trenger derfor flere kloke hoder til å gi våre bedriftskunder og sluttbrukere en best mulig opplevelse.

Du vil ha ansvar for å besvare henvendelser, og følge opp kundene slik at de får det produktet de er lovet. Supporten vil foregå både via nettbaserte systemer som Front, samt i sosiale medier, men praktisk talt aldri over telefon. Du vil også samarbeide med andre team i bedriften.

Vi tilbyr:

 • Et godt arbeidsmiljø i et fresht kontor sentralt i Oslo, med fri flyt av snacks, smoothie, kaffe og mye annet
 • Fleksibel arbeidstid med god mulighet for hjemmekontor
 • Hyggelige og kompetente kollegaer, og mange sosiale møtepunkter
 • Påvirkning på din egen arbeidshverdag
 • En arbeidshverdag preget av frihet, tillit og ansvar
 • Mac/PC, internett til hjemmekontoret og mobilabonnement
 • 10.000 kr/år til personlig utvikling utover lønn
 • Utvidelse av ansvarsområder for den rette personen

... Og mye mer! Les mer om hva du kan forvente i vår Personalhåndbok og sjekk ut vår Instagram!

Dine ansvarsområder vil blant annet være å:

 • Svare sluttbrukere via alle kanaler, inkludert e-post og sosiale medier
 • Svare på e-poster med ønsker fra våre bedriftskunder, herunder også bistå i problemstillinger, gjøre mersalg, og gjennomføre endringer i CRM-systemet
 • Hjelpe oss å utvikle og oppdatere spamfilter, chat og autosvar
 • Ta rollen som detektiv: Oppdage feil i våre systemer og rapportere disse
 • Slukke branner og sørge for at alle våre kunder har positive opplevelser i møte med kundeservice
 • Hjelpe med å effektivisere interne prosesser for kundebehandling
 • Bistå salgsavdelingen med å kvalitetssikre kundelister i Excel
 • Administrativt arbeid innen økonomi/fakturering
 • Være behjelpelig med andre administrative oppgaver ved behov

Basert på dine språkkunnskaper vil du enten primært arbeide med det skandinaviske markedet, eller med ett av de kontinentaleuropeiske markedene. I Skandinavia må du derfor kunne skrive og kommunisere på høyt profesjonelt nivå på enten svensk, norsk eller dansk.

Om du hovedsakelig skal arbeide med våre markeder lenger sør i Europa så er det i utgangspunktet språkene fransk, tysk og/eller italiensk vi søker. Du må ha et profesjonelt skriftlig nivå i ett eller flere av disse språkene, gjerne morsmålsnivå, samt kunne kommunisere godt på engelsk med resten av kollegaene dine.

Vi ser etter deg som:

Skal jobbe mot det Skandinaviske markedet og kan skrive på profesjonelt nivå på ett eller flere av følgende språk: Norsk, svensk, dansk (gjerne morsmål). Eller skal jobbe med våre tjenester i sentral- og sør Europa og kan skrive på profesjonelt nivå på ett eller flere av følgende språk: Fransk, tysk, italiensk (gjerne morsmål).

Videre ser vi for oss at du:
 • Har godt øye for detaljer og legger stolthet i å være nøyaktig
 • Evner å håndtere flere oppgaver samtidig, på en godt organisert måte
 • Er hyggelig, serviceinnstilt og evner å sette deg inn i kundens situasjon og behov
 • Er samvittighetsfull, ansvarsfull og trives med å jobbe selvstendig
 • Er glad i å lære nye ting, og aldri tenker du er ferdig utlært
 • Lærer nye tekniske systemer raskt, ikke er redd for tall og er komfortabel med å jobbe i et regneark av og til
 • I tillegg til ovennevnte språk er komfortabel med engelsk som internt arbeidsspråk mellom avdelinger i bedriften

Bonuspoeng om du:

 • Kan skrive på flere europeiske språk, slik som f.eks. portugisisk, spansk og nederlansk, eller kan svensk eller dansk på morsmålsnivå
 • Har erfaring fra brukerstøtte og kundeservice, gjerne innenfor IT/digitale tjenester
 • Er god kjent med bruk av Excel som arbeidsverktøy
 • Kan starte raskt i jobben

Punktene over er en ønskeliste, ikke en liste med krav, og stillingen vil bli tilpasset den vi velger. Vi liker mangfold og oppfordrer personer med alle slags bakgrunner å søke!

Stillingene er fast og fulltid, og du blir en del av et team som i dag består av seks dyktige hoder. Selv om det er gode muligheter for hjemmekontor er det ønskelig at du bor i, eller vil flytte til, Oslo- eller Stockholms-området.

Vil du være en del av Nettbureaus reise?🚀🤩 Send oss din CV og søknad til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Få med informasjon om eventuelle ekstra språk du kan, og fortell oss gjerne hvilke land du ønsker å jobbe med. Har du spørsmål til stillingen kan de sendes til samme e-postadresse. Vi gleder oss til å høre fra deg - kanskje du er vår nye kollega?✨

Merk din søknad med: Business Operations Specialist, Oslo

Søknadsfrist: 7.april 2024, søknader vurderes fortløpende
Arbeidssted: Oslo (eller Stockholm)
Oppstartsdato: Gjerne så snart som mulig
Stilling: Heltid
On-site / remote: Hybrid


 

Nettburea office
Offices