Nettbureau søker backend,- frontend,- og fullstack-utviklere i Skien

Ønsker du å jobbe med moderne webteknologi og å utvikle systemer for millioner av fornøyde brukere? Vi ser nå etter flere utviklere til frontend, backend, eller deg som vil jobbe i hele stacken.

Publisert: 10.03.2022

Vi har en spennende mulighet for deg som liker å kode og trives i en rolle hvor du må jobbe selvstendig og ta eierskap til arbeidsoppgavene dine. Dette er en fulltidsstilling med fast ansettelse og base i Skien.

I Nettbureau utvikler vi ganske enkelt markedets beste forbrukertjenester på nett. Kort fortalt lager vi nisjemarkedsplasser der privatpersoner og bedrifter som har behov for et produkt eller tjeneste matches med aktuelle tilbydere. Hvert marked og land er unikt, men som oftest handler dette om å:

 • Samle inn data via input fra brukeren i skjema, API-kall og lignende
 • Prosessere denne dataen og matche med riktige leverandører
 • Sende informasjonen videre til leverandør via CRM-integrasjoner, e-post/SMS-løsninger og lignende

Så enkelt, og samtidig så vanskelig når man behandler så store, heterogene og til tider svært sensitive data. I tillegg jobber vi aktivt med nye forretningsmodeller og er ikke redd for å "disrupte" oss selv.

Vi tilbyr:

 • Konkurransedyktig lønn
 • Et godt arbeidsmiljø i et fresht kontor sentralt i Skien
 • Fleksibel arbeidstid og mulighet for hjemmekontor
 • Mulighet for å ta arbeidsdager på vårt kontor i Oslo
 • Kontroll over egen arbeidshverdag i et miljø preget av frihet, tillit og ansvar
 • Mac/PC, internett til hjemmekontoret og mobilabonnement
 • 10.000 kr/år til personlig utvikling utover lønn
 • Gratis kursing på Udemy.com
 • Utvidelse av ansvarsområder for den rette personen

Og mye mer! Les mer om hva du kan forvente i vår personalhåndbok: https://nettbureau.no/håndbok/.

Derfor trenger vi deg

Vi er en liten gjeng som jobber med store ting, og vi bygger alle tjenestene våre selv, inhouse. Dette gjør at det er kort vei fra idé til testing og utrulling. Det betyr imidlertid også at vi trenger ansatte som har lyst til å prøve nye ting og ikke er redde for å prøve og feile.

For å levere en god brukeropplevelse, både for sluttbruker og våre kunder, er det viktig med systemer som skalerer godt og håndterer en stadig større mengde data. Derfor er det kritisk at kundene våre får riktig informasjon til rett tidspunkt, via sømløse integrasjoner med deres egne systemer.

For å løse dette benytter vi oss av Typescript i hele stacken, og de fleste backend-systemene våre utvikles i Node.js. I frontend benyttes hovedsakelig React som rammeverk, gjerne sammen med Redux. Vi har utviklet et eget UI-bibliotek basert på React Aria og Storybook. Nesten alle systemene våre er i skyen, og et sammensatt system av tjenester og mikrotjenester er motoren bak sidene våre.

Bygg noe stort med oss

Når vi nå ekspanderer ut i Europa, og systemene våre skal håndtere mer data enn noen gang, trenger vi flere kloke hoder til å holde tjenestene våre i gang. Vi håper at du vil være med å bygge Europas beste forbrukertjenester sammen med oss!

Vi har i dag et veldig godt miljø med 9 utviklere fordelt på Oslo og Skien – og vi samles gjerne fysisk et par ganger i måneden. Din arbeidsplass vil være ved Skien-kontoret hvor vi i skrivende stund er 4 stykker. Det er denne positive gruppa vi nå ønsker å forsterke med 2-3 utviklere. I august flytter vi inn i nyoppussede lokaler, sentralt i Skien og bare noen minutters gange fra togstasjonen.

Alexander Tømmerås, Full-Stack Developer
Alexander Tømmerås, Full-Stack Developer

- Nettbureau er en progressiv arbeidsplass som gir frihet og fleksibilitet til å jobbe med det man har lyst til - med et fremoverlent og dyktig team hvor man kan utvikle seg og ikke er redd for å utforske ny teknologi, sier Alexander Tømmerås, Full-Stack-utvikler hos Nettbureau.

Vil du lese mer om hvordan det er å jobbe i Nettbureau kan du sjekke ut personalhåndboken vår: https://nettbureau.no/håndbok/

Om Nettbureau

I Nettbureau lager, eier og driver vi en rekke nyttige digitale tjenester (og noen unyttige, slik som Bæ.no). Vi er en flat organisasjon med godt sosialt miljø, lite byråkrati og en smittende skaperglede!

Hvert år hjelper vi over en million brukere i Norge, Sverige, Danmark, Spania, Italia og Tyskland med å sammenligne tilbud og sikre seg en konkurransedyktig avtale. Dette gjør vi blant annet via Strøm.no, Flytta.se, Breitband.de, Forsikring.dk og Internetymovil.es.

Vi liker mangfold og oppfordrer personer med alle slags bakgrunner å søke! :-)

Søknadsfrist: 2.05.2022. Søknader vil bli vurdert fortløpende.

Send en e-post med CV og søknad til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Har du spørsmål til stillingen kan de sendes til samme mail. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Høres ut som drømmejobben, men alt for glad i Oslo-gryta? Fortvil ikke! Vi vurderer også søknader fra deg som vil bo i Oslo-området.

Nettbureau
Offices