Dansktalende Partner Manager (B2B-sælger) søges til Stockholm-kontoret

Vi søger en engageret Partner Manager, der har erfaring med salg og er god til at bygge relationer, til vores danske team. Du skal være med til at tage vores danske tjenester til næste niveau.

Vi leder lige nu efter endnu en driftig, selvstændig og relationsstærk B2B-sælger til vores danske team. Du får blandt andet ansvar for at sikre nye partnerskaber og pleje kunderelationer. Du kommer til at have en fleksibel hverdag i en flad men effektivt organiseret virksomhed med kollegaer fra flere lande.

Du bliver en del af vores Stockholm-kontor, som lige nu ligger i nye, lækre lokaler i Hammarby Sjöstad. I løbet af sommeren flytter vi til nyere og endnu lækrere lokaler på Södermalm, hvor der bliver god plads til både arbejde og sociale aktiviteter. Hjemmekontor er selvfølgelig også en mulighed. Derudover vil du også kunne arbejde fra vores kontor i Oslo.

Du vil passe godt ind i Nettbureau, hvis du har masser af gåpåmod og er lige så engageret som os i at skabe de bedste digitale tjenester, være med på vores vækstrejse og frem for alt have det sjovt imens.


Nettbureau kontor

Hvad laver vi hos Nettbureau?

Nettbureau er en norsk virksomhed, som har over 10 års erfaring med at udvikle online markedspladser. I dag beskæftiger vi 50+ ansatte, driver tjenester i 10 lande og samarbejder med tusindvis af B2B-partnere. Vi vokser og udbygger stadig til flere europæiske lande.

Vi driver og udvikler digitale tjenester, som gør livet lidt nemmere for helt almindelige forbrugere. Hovedsageligt sammenlignings- og tilbudstjenester, eksempelvis El.nu, Bredbånd.com, Forsikring.dk, Flytte.dk og Ejendomsmægler.dk.

Vi har været Gazellevirksomhed 7 år i træk og er blevet udpeget som en af de hurtigst voksende virksomheder i Europa af The Financial Times.

Hvad bliver din rolle?

Vi lancerede vores første danske tjeneste i efteråret 2019, og nu har vi 10+ tjenester på det danske marked. Som Partner Manager skal du være med til at booste væksten på eksisterende tjenester og lancere helt nye tjenester.

Du kommer som Partner Manager til at blive en nøgleperson i vores danske team, og du kommer hurtigt til at få ansvar for dine egne tjenester.

Dine ansvarsområder og opgaver vil bl.a. være at:
 • Eje hele salgsprocessen. Du skal identificere og række ud til potentielle kunder, sikre nye partnerskaber og pleje kunderelationer.
 • Tæt samarbejde med teamet. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores nuværende Partner Manager og dine kollegaer, der arbejder med markedsføring, forretningsudvikling, indhold og IT.
 • Ansvar for egne tjenester. Du kommer til at arbejde med tjenester som Forsikring.dk, Elektrikere.nu, Ejendomsmægler.dk, A-kasse.nu og Bredbånd.com
 • Snakke dansk. Du kommer til at arbejde med det danske marked, og det er derfor et krav, at du har dansk som modersmål eller taler 100 % flydende dansk. Det er et plus, hvis du samtidig har gode engelskkundskaber og/eller taler andre europæiske sprog, da du på sigt kan få mulighed for at arbejde med andre internationale tjenester (fx i Tyskland, Spanien, Italien osv.).

Simpelt sagt: Dit job bliver at tage dig af forsyningslinjen til vores markedspladser ved at sørge for, at vi har et godt udvalg af stabile og troværdige partnere, som kan tilbyde deres produkt til vores brugere. En potentiel partner kan være alt fra en lille elektriker i Jylland til et stort multinationalt selskab.

Hvad kan vi tilbyde dig?

 • Et trygt og godt arbejdsmiljø med ambitiøse og sociale kollegaer i fine, nye lokaler.
 • Plads til at vokse professionelt og udvikle din viden og dine digitale kompetencer.
 • Fleksible arbejdstider.
 • Fuldt friskvårdsbidrag (arbejdsgiverbidrag til motion, fitness osv.).
 • Frit valg mellem Mac/PC, og vi dækker internet og telefon.
 • Muligheden for at være med på en spændende, sjov og lærerig vækstrejse.
 • Entreprenørskab og skaberglæde! Du skal være med til at lancere nye tjenester og drive forretningen frem.

Hvem søger vi?

 • Din spidskompetence er salg, og du ved, hvordan du konverterer potentielle kunder til nye partnerskaber.
 • Du har flair for at opbygge og vedligeholde relationer.
 • Du er stærk kommunikativt og ved, hvordan man forhandler en aftale hjem.
 • Du tager ejerskab over dine opgaver, du har drive og er ægte nysgerrig.
 • Du er selvstændig og kan hurtigt arbejde operativt.
 • Du er vant til at arbejde strategisk og effektivt med salg.
 • Du kan arbejde struktureret med salg og segmentering af kundegrupper.
 • Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med B2B-salg.
 • Vi er et lille team i en flad organisation – så det skal du selvfølgelig kunne trives i.

Ovenstående er en ønskeliste – ikke et ultimativt krav. Stillingen bliver tilpasset dén, vi ansætter, og du kommer selvfølgelig til at få støtte og vejledning fra vores nuværende Partner Manager og resten af teamet.

Hvem bliver dine kollegaer?

Du bliver først og fremmest en del af vores lille danske team bestående af en håndfuld danskere med forskellige faglige baggrunde.

Derudover kommer du til at arbejde sammen med 50+ kollegaer fordelt rundt omkring i Norden. Størstedelen har base i Oslo, mens vi på Stockholm-kontoret er omkring ti nettbureauere.

Team

Nettbureau har tradition for at ansætte mennesker frem for uddannelser, og vi er derfor en spændende blanding af folk med forskellige faglige baggrunde – alt fra litteraturvidenskabere og historikere til ingeniører, IT-folk og læger.

Vi lægger stor vægt på et godt socialt miljø, og for dem, som har tid og lyst, er der mulighed for at deltage i forskellige sociale aktiviteter og arrangementer, som den årlige kick off, teambuilding, bogklubber, bordtennisturneringer, AWs osv.

Mere om os

Nettbureau er en flad organisation med et hyggeligt socialt miljø, et minimum af bureaukrati og en smittende skaberglæde. Vi finder på, udvikler og driver en række nyttige digitale markedspladser.

Et fællestræk for vores tjenester er, at de hjælper vores brugere med at sammenligne produkter og serviceydelser, så de kan træffe gode valg som forbrugere. De fleste af vores tjenester hører ind under boligrelaterede nicher eller personlig økonomi, eksempelvis Solceller.no, Flytte.no, Breitband.de, Ejendomsmægler.dk og Internetymovil.es.

Læs mere om, hvordan det er at arbejde hos os på Nettbureau.com og følg med på vores Instagram!

Sådan søger du

Hvis det lyder som en spændende udfordring for dig, er du måske den, vi mangler🚀🤩. Skriv til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. og vedhæft CV og en motiveret ansøgning. Vi glæder os til at høre fra dig!✨

Ansøgningsfrist: 22. april 2024. Ansøgninger vurderes løbende.
Arbejdssted: Stockholm eller Oslo
Forventet opstart: Hurtigst muligt
Stillingstype: Fuldtid
On-site / remote: Hybrid


 

Nettburea office
Offices